onsdag den 15. august 2012

Rundtur i haven...

Tag med på en lille rundtur i haven...en del af billederne er fra sidste år...meget af træværket er blevet malet antrasitgrå.....se hvordan det så ud/ser ud og følg med i hvordan det hele forhåbentligt forvandles til det bedre hen af vejen :)

Huset set fra vejen...Træværket er nu malet antrasitgrå...har endnu ikke en plan for denne del af haven....


Lidt utydeligt desværre :(  Men forsiden igen og lidt af indkørslen...


Gavlen af huset/ indkørslen...her er nu lavet et bed...


Indkørslen og "gårdspladsen"...ved stendiget til venstre var der nogle KÆMPE fliser ud mod grusvejen, som vi valgte at få fjernet. Naboen var så rar at hjælpe med en rendegraver. Dejligt med gode naboer :) Nu er der sat ligusterhæk som bare skal vokse sig stor og tæt...helst ikke så tæt som alt det pokkers græs som bliver ved med at dukke op langs stenene!...er egentligt ikke til kemisk ukrudtsbekæmpelse, meeeeen her er vi nok alligevel nødt til ty til lidt Round-up, hvis det skal blive godt.... :( Vi har smidt et nyt lag ral i gårdspladsen...da vi flyttede ind var her bare grus og ukrudt....


Forhaven set fra huset....her står et gammelt Syrentræ, et par Rhododendron, en Thuja, et par graner og masser af buske...I forhaven skal der laves en plads til campingvognen og traileren og ellers er det her ungerne boltre sig...her er ingen bede...kun græs... :)


Manden min igang med at lave terrasse i gårdspladsen (sensommer 2011) Brugte gratis fliser :)


Set fra en anden vinkel...


Forsiden af huset set fra vejen....

Fortsat go' aften

kh. 

Frk. Jensen




Ingen kommentarer:

Send en kommentar