torsdag den 23. august 2012

Højbedene...fortsat...

Idag får I lige lidt flere billeder af mine højbede efter alt det såede er kommet op...så er de altså, alt andet lige, lidt kønnere at se på.... :)
                                                   
                                                    Så var der lige til en lækker salat....  Det bugnede med ærter i de to rækker der blev sat...det skal helt sikkert gentages til næste år :)


Da vi fik lavet højbedene lidt sent fik vi aldrig sat kartofler, men se lige hvad der alligevel dukkede op på komposten!....der var til aftensmad til hele familien :)) Lækkert....Skønne Morgenfruer hører til i en urtehave.... :)

                                             Fortsat dejlig aften til jer derude.....


4 kommentarer:

 1. Hej, og velkommen i blogland :-D
  Jeg blev lige gjort opmærksom på din blog af din kære svigermor ;-D
  Det ser virkelig godt ud.
  Jeg har tilladt mig, at skrive til Jesper fra 9-haven (ham der står for Danske haveblogs) så du kan komme på listen. Håber ikke det gør noget.
  Marianne :-D

  SvarSlet
 2. Tak for det Marianne...det lyder rigtig fint :))Ja, nu MÅTTE jeg bare dele min haveglæde med ligestillede... :) Har hørt lidt om dine små Hotsaplanter fra Annie - det må jeg også prøve :)
  Mvh. Rikke :)

  SvarSlet
 3. Ha ha kender godt det med at kunne dele ens haveglæde :-D
  Jeg ved ikke om Annie har sagt det (vi var dernede her forleden) men du kan få nogle Hostafrø af mig, hvis du vil forsøge dig udi hjemmelavede Hostaer :-D
  Marianne

  SvarSlet
 4. Det vil jeg rigtig gerne... :)det er lidt sjovere at kunne sige, at man selv har lavet sine planter i haven og Hosta er bare en skøn plante :)

  Rikke

  SvarSlet