tirsdag den 11. september 2012

Iiiiiihhhh......

 


....nu gik det liiiige så godt med det der sommer :)
Håber alle har haft en dejlig dag derude i haverne....her er det ikke blevet til meget, da det har stået ned i stænger hele dagen. Håber weekenden bliver bedre, så man kan få udrettet lidt igen. Skal ihvertfald ha' sat alle mine løg.... :)
Kh. Rikke

4 kommentarer:

  1. Ja hvor blev sommervejret af? ;-D Jeg havde jo håbet på det ville forsætte til tid endnu. Det var havenissen der gjorde mig opmærksom på, at det snart var slut. Også skal jeg da lige love dig, jeg fik travlt. Jeg havde i nærheden af 30 planter der skulle i jorden!
    Py ha jeg nåede det, med undtagelse af 5 planter, men de kan først komme i jorden når jeg har fået ordnet oppe i bedet ved køkkenhaven.
    Nu har jeg så indkøbt ca. 200 blomsterløg som også skal i jorden indenfor den næste mdr.s´tid ;-D Rikke, løgene nærmest angriber mig! når jeg er ude og handle :-D ha ha...
    Det ser ellers godt ud, at du har opstammet jeres Thuja. Og hvor er den smuk din collage, med rosen.
    Marianne.

    SvarSlet
  2. haha :D kender godt det der med at planter og løg har en tendens til at springe op i vognen..helt af sig selv....næsten!... ;)
    Men det er bare SÅ skønt når man går og roder i jorden i foråret og de første løg kigger frem.... :) glæder mig til at følge alle dine nyplantede stauder og buske....det bliver da super flot! :)
    Rikke :)

    SvarSlet
  3. Lau i Silkeborg åbner igen i morgen, billige blomsterløg ;) så jeg i ugeposten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha ja jeg så det godt Annie, men du ved, det er FARLIGT ;-D
      (Men man ved aldrig, nogle gange kører min bil, næsten helt af sig selv, hen hvor der er masser af FARLIGE blomster) :-D

      Slet