torsdag den 21. marts 2013

FALDT.....

Over denne utroligt smukke Primula i Fakta idag. Den måtte med hjem og stråle på stuebordet, når nu ikke der er udsigt til at nyde dem i haven endnu....


6 kommentarer:

  1. Godaften havetrunte. Smuk primula du viser.Jeg har også lige lavet et indlæg med lidt opmuntring men dejlige maj billeder.God aften Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. Så godt dit indlæg :) Det er så dejligt opmuntrende, at kigge frem på dét der er os i vente...maj er virkelig bare den smukkeste have-måned :)

      Slet
  2. Hej,
    Super smuk Primula. Godt fundet og glæder da lige nu.
    Måske den kan plantes ud senere i et solrigt beskyttet bed?
    Nogle gange har købe planter overlevet og blomstret det følgende år.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, den er yndig....prøver ihvertfald at plante den ud. Så kan den jo komme eller lade være.....håber nu på det første og den må da også gerne brede sig lidt :)

      Slet
  3. Utrolig smukt cover med forårsstemning, du har! Og primulaen er da heller ikke til at stå for :-) Ærgerligt jeg har langt at køre til fakta.
    Kh Rose

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Rose - Jeg syntes at Hornvioler er de skønneste forårsbebudere af dem alle....findes i de smukkeste farver, blomstre det meste af sommeren og så kan man jo være så heldig at de dukker op igen og måske endda får lyst til at brede sig.... :) Har det lidt på samme måde med yndige frk. Primula - det er dog en nyfunden glæde med alle de skønne nuancer der findes i handlen.... :)

      Slet